MALZEME:
1 kg madımak (ayıklanmış)
250 gr kıyma
2 baş kuru soğan(ince kıyılmış)
2 su bardağı su
1 yemek kaşığı salça
6 yumurta
1 çay kaşığı krabiber
1 çay kaşığı kırmızı biber
tuz,1/2 marğarin yağı
YAPILIŞI:önce yağ ile soğanları kavurun kıymada ilave ederek suyunu çekinceye kadar kavurmaya devam edin.Salça ekleyip karıştırdıktan sonra karabiber,kırmızı biber ve ayıklanıp ince kıyılmış madımağı ekleyin.son olarakda tuz ve su ilave ettiginiz yemeginizi karıştırarak 20-30 dk pişirin pişen yemeginizi ayrı bir tavaya alın ve üzerine 4 yumurta kırıp tencerenin kapagını kapatarak 2-3 dk kadar yumurtaların pişmesini bekleyin.Yumurtaları pişen madımak mıhlaması servise hazırdır.AFİYET OLSUN
NOT:taze domates konulursa daha lezzetli olur.