Filiz'le A'dan Z ye.


 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 Mıhlama (Kuymak)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
filiz
Admin


Mesaj Sayısı : 201
Yaş : 47
Kayıt tarihi : 24/02/09

MesajKonu: Mıhlama (Kuymak)   Ptsi Mayıs 04, 2009 1:27 pm

İçindekiler:

-1 ölçü mısır unu
- Çökelek (yada uzamaya uygun peynir)
- Tuz
- Yarım ölçek yağ

Hazırlanışı:

Biraz su ilavesiyle mısır unu muhallebi kıvamında pişirilir.Küçük parçalar halinde doğranmış peynir,eritilmiş yağda kızartılarak bulamaça ilave edilir ve sürekli karıştırılarak sakız kıvamına gelince servis edilir.

Afiyet olsun Razz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://filizle-adan-zye.yetkinforum.com
 
Mıhlama (Kuymak)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Filiz'le A'dan Z ye. :: Trabzon Yemekleri :: Annemin Memleketi Trabzon (maçka)Diyarından Yemek Tarifleri.-
Buraya geçin: