Malzeme:3 adet yumurtanın sarısı Üzerine:1 adet yumurtanın sarısı
1 paket marğarin,1 tutam tuz hindistan cevizi,antep pıstığı.
1 paket kabartmatozu alabildigince un.
Şerbeti:3 su bardağı şeker
İçine:1 adet yumurtanın sarısı 2,5 su bardağı su,çeyrek limon suyu.
1 tatlı kaşıgı tarçın
1 tatlı kaşıgı hindistan cevizi
Yapılışı:Yumurta sarılarını ve eriterek soğuttuğumuz marğarini bir kaba alalım 1 tutam tuz ilave edlim.Elenmiş unu ve 1 paket kabartma tozunu azar azar ilave edip karıştıralım kulak memesi yumuşaklığına gelen hamurdan ceviz iriliğinde parçalar koparalım.Avuç içinde yuvarlıyarak şekil verelim hamuru çok hafif yassılatalım ceviz,tarçın ve hindistancevizi karışımından bir miktar koyalım kenararını büzerek kapatalım.Ters çevirerek çok az yağ sürülmüş tepsiye dizelim.üzerlerine yumurta sarısı sürelim.Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında altları ve üstleri pembeşelene kadar pişirelim.Bu arada şerbeti için suyu ve şekeri kaynatalım.ateşten almadan 1dk önce limon suyunu ilave edlim........şerbetin ılınmasını saglayalım.fırından aldığımız tatlıları ılıtalım ılık şerbeti üzerine dökelim.Tatlıları servis tabağına alalım.Hindistan cevizi ve antepfıstığı serperek servis yapalım.Afiyet olsun.