Malzeme:6 adet etimek
Büyük kavonoz mayonez
1 su bardagı süzme yoğurt
3 adet kabak,3 adet havuç
4 yumurta,2-3 diş sarmısak
1 çorba kaşığı silme un
karabiber,kırmızı pul biber,tuz
Yapılışı:Borcam veya benzeri kaba etimekler yerleştirilir,mayonez ve yoğurt karışımından bir miktar üzerine sürülür.Diger taraftan rendeleyerek kavrulan havuç bu karışım üzerine yerleştirilir.Arzu edilen baharat ilave edilebilir.Yine üzerine mayonez ve yoğurt karışımından bir miktar sürülür.rendelenen kabağın içine un ilave etmeyi unutmadan arzu edilen baharatlar ile kavrulduktan sonra tekrar borcama yerleştirilir.en üstede artan mayonezli yoğurt karışımı sürülür.bunun üzeri ise haşlanan yumurtaların beyazı ve sarısı birbirinden ayrılarak arzu edilen biçimde süs olarak degerlendirilir
Not:ben süsünü verev şeklinde bir yumurta sarısını bir dogranmış dereotuynu yumurtanın beyazını sırayla verev şeklinde döşüyorum.Afiyet olsun.