Filiz'le A'dan Z ye.


 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 püreli tavuk

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
filiz
Admin


Mesaj Sayısı : 201
Yaş : 46
Kayıt tarihi : 24/02/09

MesajKonu: püreli tavuk   C.tesi Kas. 07, 2009 1:53 pm

Püreli Tavuk İçin Malzemeler
* 2 tavuk budu
* 4 diş sarımsak
* 2 yeşil biber
* 1 çorba k. domates salçası
* 1 domates
* kekik
* mantar
* mısırözü yağı
* tuz, karabiber

Püresi için:

* 4 patates
* 1 çorba k. tereyağı
* tuz, karabiber
* süt
Püreli Tavuk Tarifi
Tavuğu için tencereye sıvıyağı alın.Üzerine tavuk etlerini ilave edin.Mantarı,biberi ve domatesi ince olarak kesin.Tavukların üzerine mantarları ilave edin ve kavurmya devam edin.Daha sonra biberi, salçayı ve domatesi ilave edin.Tavuğun üzerine az miktarda su ilave edinve pişirmeye devam edin.Püresi için 4 adet patatesi ince olarak kesin.

Tencereye su ilave edin.Üzerine patatesleri alın ve patatesleri pişirin.Patatesleri ezmeye başlayın üzerine tereyağı ve süt ilave edin ve çırpma teliyle karıştırıp patatesi püre kıvamına getirin.Servis tabağına patates püresini ilave edin.Üzerine tavu erlerini ilave edip servis edin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://filizle-adan-zye.yetkinforum.com
 
püreli tavuk
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» BADEM SOSLU TAVUK(pollo veneziana)
» susamli citir tavuk kanadi(resimli)
» Recep Ivedik Turkcell Tavuk Reklamı "Psikolog" RepLikLeri

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Filiz'le A'dan Z ye. :: Türk Mutfağındaki yemekler :: Et yemekleri-
Buraya geçin: