MALZEMELER (5 kişilik) 1 paket kakaolu bisküvi 1 paket sade pötibör bisküvi 3 su bardağı süt 1 paket hazır kakaolu puding süslemek için hindistan cevizi HAZIRLANIŞI: 1 paket puding 3 su bardağı sütle koyu bir kıvamda pişirilir Sade ve kakaolu...
MALZEMELER (5 kişilik)
1 paket kakaolu bisküvi
1 paket sade pötibör bisküvi
3 su bardağı süt
1 paket hazır kakaolu puding
süslemek için hindistan cevizi
HAZIRLANIŞI:
1 paket puding 3 su bardağı sütle koyu bir kıvamda pişirilir
Sade ve kakaolu pötübör bisküviler sıra ile sıcak pudinge batırılırak tektek ardarda dizilirek kalan puding üzerlerine dökülür.
Soğutularak buzdolabına konulur 2 saat dinlendirildikten sonra verev kesilerek servis yapılır.
Afiyet olsun.