Filiz'le A'dan Z ye.


 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 Gasefe(ERZİNCAN)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
filiz
Admin


Mesaj Sayısı : 201
Yaş : 46
Kayıt tarihi : 24/02/09

MesajKonu: Gasefe(ERZİNCAN)   C.tesi Haz. 27, 2009 6:18 pm

MALZEME:

1/2 kilo kuru kaysı

1 çay bardağı tozşeker

1 su bardağı su

125 gr dövülmüş ceviz

1/2 paket margarin yağı


YAPILIŞI:yarım paket margarini erittikten sonra su,kayısı ve şeker ilave edip ateşte 15 dakika pişirin kayısılar yeterince yumuşayınca suyuyla beraber büyükçe bir tabağa alın üzerine dövülmüş ceviz dökülen tatlınızı sıcak olarak servis yapın. bounce
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://filizle-adan-zye.yetkinforum.com
 
Gasefe(ERZİNCAN)
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Filiz'le A'dan Z ye. :: Yöresel Yemeklerimiz :: Yöresel Yemek Çeşitlerimiz-
Buraya geçin: