Filiz'le A'dan Z ye.


 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 pişkilli pilav(ERZİNCAN)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
filiz
Admin


Mesaj Sayısı : 201
Yaş : 46
Kayıt tarihi : 24/02/09

MesajKonu: pişkilli pilav(ERZİNCAN)   C.tesi Haz. 27, 2009 2:49 pm

MALZEME:
3 su bardağı pilavlık bulgur

1/2 kılo taze fasulye(ayıklanıp haşlanmış)

2 baş soğan (ince kıyılmış)

3 tane domates(kabukları soyulmuş doğranmış)

350gr yağsız kavurma veya kıyma

4 diş sarmısak(ezilmiş)

karabiber,tuz,250gr marğarin yağı


YAPILIŞI:Tencerenin içine yaylayı koyup kızdırın.Soğanı,sarmısağı kıymayı ve karabiberi koyup karıştırın.Kıyma suyunu çekince domatesleri,tuzu suyu koyup kaynatın.kaynayan suya bulguru salın 5,dk kaynatıp,fasulyeyi koyup karıştırın.10 dk demlendirin. arzuya göre servis yapın.AFİYET OLSUN.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://filizle-adan-zye.yetkinforum.com
 
pişkilli pilav(ERZİNCAN)
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Filiz'le A'dan Z ye. :: Yöresel Yemeklerimiz :: Yöresel Yemek Çeşitlerimiz-
Buraya geçin: