Mzlzeme.6 tane patlıcan
6 tane domates
1/2kg kıyma
2 baş soğan kıyılmış (kıyılmış)
1 tane doğranmış domates
1 tatlı kaşığı salça
1 çay kaşığı karabiber
1 su bardağı su
1 yemek kaşığı isot
1/2 Marğarin yağı
YAPILIŞI.Önce verevine kesilen patlıcanları tuzlu suda bir süre bekleterek hazırlayın.Domatesleride yine içleri doldurulucak şekilde üç eşit parça halinde keserek hazır halde bekletin.marğarin yağını tavaya koyup kızdırın ve soğanları ilave edip biraz renk almasını sağlayın.Salça koyup biraz karıştırın ,suyu ilave edip kaynatın.Kaynayan sosun malzemenın üzerine ilavesiyle üzerini kapatıp,bir kaynatımdan sonra ağır ateşte pişirin.tat ve lezzetini kontrol ettikten sonra servis yapın.AFİYET OLSUN.