Filiz'le A'dan Z ye.


 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 Kazan kebabı (ŞANLIURFA)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
filiz
Admin


Mesaj Sayısı : 201
Yaş : 46
Kayıt tarihi : 24/02/09

MesajKonu: Kazan kebabı (ŞANLIURFA)   C.tesi Haz. 27, 2009 8:26 am

Mzlzeme.6 tane patlıcan

6 tane domates

1/2kg kıyma

2 baş soğan kıyılmış (kıyılmış)

1 tane doğranmış domates

1 tatlı kaşığı salça

1 çay kaşığı karabiber

1 su bardağı su

1 yemek kaşığı isot

1/2 Marğarin yağı


YAPILIŞI.Önce verevine kesilen patlıcanları tuzlu suda bir süre bekleterek hazırlayın.Domatesleride yine içleri doldurulucak şekilde üç eşit parça halinde keserek hazır halde bekletin.marğarin yağını tavaya koyup kızdırın ve soğanları ilave edip biraz renk almasını sağlayın.Salça koyup biraz karıştırın ,suyu ilave edip kaynatın.Kaynayan sosun malzemenın üzerine ilavesiyle üzerini kapatıp,bir kaynatımdan sonra ağır ateşte pişirin.tat ve lezzetini kontrol ettikten sonra servis yapın.AFİYET OLSUN.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://filizle-adan-zye.yetkinforum.com
Ulusoydantel



Mesaj Sayısı : 4
Yaş : 40
Nerden : sakarya
Kayıt tarihi : 27/06/09

MesajKonu: teşekkür   C.tesi Haz. 27, 2009 10:54 am

paylaşımın için saol flower
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://ulusoydantel.blogcu.com
 
Kazan kebabı (ŞANLIURFA)
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Filiz'le A'dan Z ye. :: Yöresel Yemeklerimiz :: Yöresel Yemek Çeşitlerimiz-
Buraya geçin: