Filiz'le A'dan Z ye.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Filiz'le A'dan Z ye.


 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

 

 Pizza Hamuru Nasıl Yapılmalı ?

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
filiz
Admin



Mesaj Sayısı : 201
Yaş : 53
Kayıt tarihi : 24/02/09

Pizza Hamuru Nasıl Yapılmalı  ? Empty
MesajKonu: Pizza Hamuru Nasıl Yapılmalı ?   Pizza Hamuru Nasıl Yapılmalı  ? Icon_minitimeSalı Haz. 23, 2009 2:48 pm

kullanacağınız unun rengi beyaz veya beyaza yakın sarı renkte olmalı.avuç içinde sıkıldığında parmak aralarından fışkırmalıdır.un muhakkak elenerek kullanılmalıdır.dinlenmeye bırakılan hamurun yapışmaması için altına un,kabuklanmaması için üstüne ıslak bez serilmelidirHamur tahtası ile oklava hafifçe unlanmalı.Maya taze olmalıdır.Taze maya sütlü kahverenginde ve hoş kokulu olmalıdır.Maya hazırlanırken ılık süt veya ılık su kullanılmalıdır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://filizle-adan-zye.yetkinforum.com
 
Pizza Hamuru Nasıl Yapılmalı ?
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Filiz'le A'dan Z ye. :: Börekler :: Pizzalar-
Buraya geçin: