Filiz'le A'dan Z ye.


 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 Pizza Hamuru Nasıl Yapılmalı ?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
filiz
Admin


Mesaj Sayısı : 201
Yaş : 46
Kayıt tarihi : 24/02/09

MesajKonu: Pizza Hamuru Nasıl Yapılmalı ?   Salı Haz. 23, 2009 2:48 pm

kullanacağınız unun rengi beyaz veya beyaza yakın sarı renkte olmalı.avuç içinde sıkıldığında parmak aralarından fışkırmalıdır.un muhakkak elenerek kullanılmalıdır.dinlenmeye bırakılan hamurun yapışmaması için altına un,kabuklanmaması için üstüne ıslak bez serilmelidirHamur tahtası ile oklava hafifçe unlanmalı.Maya taze olmalıdır.Taze maya sütlü kahverenginde ve hoş kokulu olmalıdır.Maya hazırlanırken ılık süt veya ılık su kullanılmalıdır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://filizle-adan-zye.yetkinforum.com
 
Pizza Hamuru Nasıl Yapılmalı ?
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İyi bir çiğ köfte nasıl yapılır?
» Eviniz için 'cin' fikirler...
» Photospace'de imza yapımı
» Jelibon'dan Kapı Süsü Yapımı
» dondorma çubuğu ile yapılan oya

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Filiz'le A'dan Z ye. :: Börekler :: Pizzalar-
Buraya geçin: